Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مهدی مجیدی» در گفتگو با خبرنگار ایلنا، اظهارات مدیران سازمان تامین اجتماعی درباره بهبود شرایط معیشتی بازنشستگان را کلی‌گویی خواند و گفت: در قبال بازنشستگان تامین اجتماعی تنها شاهد یک بام و دو هوا هستیم. یک روز می‌گویند فلان چیز را پرداخت می‌کنیم اما عملی نمی‌شود چراکه بعد می‌گویند: بودجه نداریم و از این‌گونه حرف‌ها.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو ما می‌گوییم که سازمان تامین اجتماعی از کلی‌گویی فراتر نرفته است.

وی با بیان اینکه نمی‌گوییم که سازمان تامین اجتماعی برای جلبِ رضایتِ مستمری بگیران خود کلا کاری انجام نداده است، افزود: با این حال اقدامات انجام شده پاسخگوی نیازهای رو به رشد بازنشستگان نیست؛ چراکه بازنشستگان حداقلی‌بگیر و زیرحداقلی‌بگیر که بیش از  ۶۰ درصد از بازنشستگان را تشکیل می‌دهند، می‌پرسند: مگر می‌توان با ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان مخارج زندگی را تامین کرد و تازه دم برنیاورد و شکر خدا گفت!

نائب رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهر تهران افزود: مستمری بگیران تامین اجتماعی ۷۰ تا ۱۰۰ درصد از دریافتی خود را برای خوراک و مسکن هزینه‌ می‌کنند اما مگر قرار نیست که تفریح داشته باشند؟ اینها همه در شرایطی است که وعده‌های مکرر سازمان برای همسان‌سازی مستمری‌ها و نزدیک کردن شکاف دریافتی‌هایِ کف‌بگیران و سقف‌بگیران عملا به در بسته خورده و مسکوت مانده است.

آیا حق‌طلبی خواسته زیادی است؟!

مجیدی با بیان اینکه بازنشستگان نگران از همه‌جا به کانون‌های بازنشستگی شهرهایشان مراجعه می‌کنند و فریاد می‌کشند که فریادرسی ندارند و همه مسئولان در حال نادیده گرفتن آنها هستند، گفت: بازنشستگان صدقه نمی‌خوا‌هند، آنها می‌گویند: حقمان را می‌خواهیم. آیا حق‌طلبی خواسته زیادی است؟!

نائب رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهر تهران با اشاره به بسته‌های حمایتی دولت برای مستمری بگیران تامین اجتماعی، کمیته امداد و...  که زیر ۳ میلیون دریافتی دارند، گفت: ما فکر نمی‌کنیم که در نهایت سهمی نصیب بازنشستگان شود؛ چراکه از این حرف‌ها زیاد شنیده‌ایم! مهم عمل است و اینکه اگر وعده‌ای می‌دهیم جزئیات آن را هم با دقت روشن کنیم تا فردا اگر محقق شد برای دریافت آنها سرگردان نشویم. فکر نمی‌کنم که اینها خواسته‌های زیاد باشند.

وی در پاسخ به این پرسش که سرنوشت پرداخت وام ۵ میلیون تومانی که مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در هفته تامین اجتماعی وعده آن را داده بود، به کجا کشید، گفت: به هیچ جا! شعب تامین اجتماعی مسئول هماهنگی‌هایِ ثبت نام این وام شدند. بر این اساس به هر شعبه‌ای یک تعداد سهمیه داده شده است. اما مگر می‌توان به شعبه‌ای که ۲۰ هزار بازنشسته دارد، تنها ۲۰ سهمیه وام ۵ میلیون تومانی یا ۴ میلیون تومانی داد. حالا به شرایط پرداخت وام در صندوق بازنشستگی کشوری نگاه کنید! ۴۰۰ هزار نفر ثبت نام اینترنتی کرده‌اند که از این تعداد ۲۰۰ هزار نفر صاحب صلاحیت برای دریافت وام هستند. ببینید چه قدر آبرومندانه پرداخت شده است اما با ما چه کردند؟!

کارمندان بازنشسته تامین اجتماعی جلوی صف! 

مجیدی افزود: حالا شما در نظر بگیرید که یک تعداد از متقاضیان دریافت وام کارمندان بازنشسته سازمان تامین اجتماعی هستند. آیا اینها نمی‌توانند که با آشنایی که با کارمندان شعب دارند، خودشان را برای دریافت وام جلوی صف بگذارند. آن وقت چند عدد از این ۲۰ سهمیه نصیب بازنشستگانی می‌شود که در شعب تامین اجتماعی برای خود آشنایانی را ندارند؟

نائب رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهر تهران در پاسخ به این پرسش که چرا خبری از اختصاص کارا کارت (کارت اعتباری خرید کالای بانک رفاه کارگران) به مستمری بگیران تامین اجتماعی نیست، گفت: چنین وعده‌ای داده شد اما در حد همان وعده ماند. البته کارآمد هم نبود؛ چراکه شما به عنوان بازنشسته با این کارت به میزان اعتباری که در آن شارژ شده خرید می‌کنید اما عملا همین مبلغ از مستمری شما کسر می‌شود. خب این کجایش مزیت است که حول آن مانور خبری-تبلیغاتی می‌دهند؟! 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مستمری بگیران تامین اجتماعی مهدی مجیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۹۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی